Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tarjoukset suoraan sähkäpostiisi

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ
Oy Mr. Big Ab (jäljempänä Mr. Big)
Y-tunnus: 1015601-7
Keskuskatu 8
00100 Helsinki
Puh. 040-4560470

REKISTERIN NIMI
Mr. Bigin markkinointirekisteri 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Asiakastietojen hallinnointi suoramarkkinoinnin toimenpiteitä varten eri kanavissa

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Henkilötietoja käytetään Mr. Bigin kanta-asiakasmarkkinointiin (sähköposti, tekstiviesti, asiakaskirje).

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
ID
Etu- ja sukunimi
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Onko sähköpostiosoite voimassa vai ei
(vaatekoko, mikäli asiakas on antanut luvan tiedon tallentamiseen myymälässä)

Tiedot saadaan rekisteröitävältä itseltään, kun hän tilaa Mr. Bigin uutiskirjeen tai jättää yhteystietonsa Mr. Big -myymälään. Sähköpostiosoitteen voimassaolotieto saadaan viestien toimittamisprosessin yhteydessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä tietoja siirretä Suomen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Rekisterin tiedot kerätään tietokantaan, joka on teknisesti suojattu palomuurein ja salasanoin. Tietokantaan pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt ja tiedot on määrätty salassa pidettäviksi.

TARKASTUSOIKEUS
Rekisteröidyllä on Henkilötietolain mukaisesti oikeus kerran vuodessa maksutta tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tiedot annetaan kirjallisesti ja postitetaan kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna osoitteeseen:
Mr. Big Oy
Suoramarkkinointirekisteriasiat
Keskuskatu 8
00100 Helsinki

Rekisteröity voi milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista rekisteristä.

Mr. Big on vuonna 1995 perustettu kotimainen isojen ja pitkien miesten vaateliikeketju