Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tarjoukset suoraan sähkäpostiisi

TOIMITUSEHDOT

OY MR. BIG AB
y-tunnus: 1015601-7
Keskuskatu 8
00100 Helsinki

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT
turku(@)mrbig.fi
puh. 040-4560468 (ma–pe 10–21 la 9-19 su 11-18)

Puhelun hinta:
Normaali matkapuhelinverkon hinta

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan Mr. Bigin verkkokaupasta, osoitteesta www.mrbig.fi. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Lähetämme automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostilla asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

MAKSUTAVAT
Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta:

 1. Verkkopankki
  Voit maksaa ostokset Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankkien, Paikallisosuuspankkien tai Tapiola Pankin verkkopankin kautta. Verkkokaupan ostoskorista kirjaudutaan pankin verkkopalveluun ja tilaus maksetaan suoraan asiakkaan tililtä. Verkkopankin käyttäjätunnukset asiakas saa omasta pankistaan.
 2. Luottokortti
  Voit maksaa verkkokaupassa Visa Credit/Debit-, Visa Electron, ja MasterCard Credit/Debit -korteilla. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Korttimaksamisessa on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla todennetaan kortinhaltijan henkilöllisyys. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä luottokortin tietoja tallenneta.
 3. Postiennakko
  Maksutavaksi voit valita myös postiennakon, jolloin maksat tilauksen ja toimituskulut Postin toimipisteeseen paketin noudon yhteydessä tai kuljettajalle paketin saapuessa kotiisi.
 4. Jousto                                                                                                                 Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Osamaksu ja saat joustavasti 1-24 kk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %.

  Esimerkiksi 300 euron ostos 24 kk maksuajalla maksaa 21,52 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 24 kk:n maksuajalle on 78,86 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €.

  Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa ja myymälöissä.

 5. Jousto Lasku                                                                                                     Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Lasku ja saat 14 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä.

  Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €.

 6. Collector                                                                                                           Maksuaikaa saa automaattisesti, kun tilaa laskulla (osamaksu kuuluu samaan palveluun). Maksuaikaa 36 kuukautta (ennen 24 kk), pienet kertaerät mahdollisia, jolloin ostamisen kynnys madaltuu. 2000€ luottoraja.Collector on kuluttajalle edullinen: laskutusmaksu vain 2,95€. Kuukausikorko 1,6%, vuotuinen korko 19,2% (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).

TOIMITUSTAPA
Voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

 1. Nouto postista (+9,00 €)
  Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä postista. Katso lähin noutopisteesi. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
 2. Postin kotiinkuljetus (+15,00 €)
  Paketti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan arkisin klo 9-21 välillä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää.

Haluamme palvella asiakkaitamme alennusmyyntien osalta myös verkossa.
Tämä saattaa ruuhkauttaa verkkokauppaamme ja ale aikoina toimitusajat
voivat tästä johtuen venyä. Pahoittelemme.

Mikäli tilaamasi tuote on jostain syystä päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse ja sovimme samalla vastaavanlaisen tuotteen toimittamisesta. Mikäli tilattua tuotetta tai vastaavanlaista tuotetta ei ole saatavilla, palautamme maksetun tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

TOIMITUSKULUT
Verkkokaupasta tehtyjen tilausten toimituskulut ovat:
Nouto postista +9,00 €
Postin kotiinkuljetus +15,00 €

Toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä. Vaikka tilauksesi toimitettaisiin useampana lähetyksenä, maksat vain yhdet toimituskulut.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita.
Huomioittehan että mittatilaus tuotteilla kuten lahkeen lyhennys ei ole palautusoikeutta.

Palautusoikeus ei koske uima- eikä alusasuja.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja lähetä se palautettavien tuotteiden mukana palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus/ 613930
Mr. Big / Verkkokauppa
Suvantokatu 11
33100 Tampere

Vaihtoa ja palautusta koskevissa asioissa ota yhteyttä myymäläämme:
tampere@mrbig.fi tai puh. 040-4560471 (ma–pe 10–18 la 10–15).

Puhelun hinta:
Normaali matkapuhelinverkon hinta

TOIMITUS ULKOMAILLE

Olethan yhteydessä meihin aina ennen tilausta ulkomaille

turku@mrbig.fi tai soita +358404560468

http://www.posti.fi/yritysasiakkaat/paketit-ja-logistiikka/paketit-ulkomaille/priority.html

ONGELMATILANTEET TOIMITUKSESSA
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä osoitteeseen turku (@) mrbig.fi tai puh. 040-4560468. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

TIETOSUOJA
Sivuston kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tilastotietoja seurataan yleisellä tasolla. Henkilötietoja kerätään vain erikseen ilmoitettaessa ja ostojen yhteydessä. Mr. Big Oy menettelee sivustolla kerättävien tietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä Suomen lakien edellyttämällä tavalla.

Kerättävät tiedot ja niiden käsittely:

 1. Sivuston käyttämiseen liittyvät tiedot
  Mr. Big -verkkokaupan käytöstä kerätään teknistä lokitietoa, ja sitä käytetään verkkokaupan kehittämiseen sekä tilastointiin. Tietoja käsitellään ainoastaan kokonaisuuksina, eivätkä yksittäiseen käyttäjään liittyvät tiedot erotu.
 2. Verkkokaupassa kerättävät henkilötiedot
  Verkkokaupassa kysytään rajoitetusti joitakin henkilötietoja. Näitä tietoja käytetään tilausten toimittamiseen. Asiakkaan salliessa tietoja käytettään Mr. Bigin markkinointiviestintään. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle.

Mr. Big Oy ei rekisteröi maksuvälineisiin liittyviä tietoja kuten pankkiyhteystietoja tai luottokorttitietoja.

Verkkokaupassa maksutapahtuma suoritetaan käyttäjän omassa verkkopankissa, ei Mr. Bigin verkkokaupassa. Tiedon siirrossa ja maksuohjelmissa on käytössä SSL (Secure Sockets Layer) -salausjärjestelmä, joka estää tiedon joutumisen vääriin käsiin.

MUUTA
Mr. Big - verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oy Mr. Big Ab pidättää oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Toimitusehdoissa ilmoitetut toimituskulut, -tavat ja -ajat ovat voimassa Suomessa.

Mr. Big on vuonna 1995 perustettu kotimainen isojen ja pitkien miesten vaateliikeketju