Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tarjoukset suoraan sähköpostiisi

TOIMITUSEHDOT

OY MR. BIG AB
Y-tunnus: 1015601-7
Keskuskatu 8
00100 Helsinki

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

jumbo(@)mrbig.fi
puh. 040 4560 473 (ma–la 10-20, su 11-18)
Puhelun hinta: Normaali matkapuhelinverkon hinta

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan Mr. Bigin verkkokaupasta, osoitteesta www.mrbig.fi. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostilla asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

MAKSUTAVAT

Verkkopankki
Voit maksaa ostokset Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankkien, Paikallisosuuspankkien tai Tapiola Pankin verkkopankin kautta. Verkkokaupan ostoskorista kirjaudutaan pankin verkkopalveluun ja tilaus maksetaan suoraan asiakkaan tililtä. Verkkopankin käyttäjätunnukset asiakas saa omasta pankistaan.

Luottokortti
Voit maksaa verkkokaupassa Visa Credit/Debit-, Visa Electron, ja MasterCard Credit/Debit -korteilla. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Korttimaksamisessa on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla todennetaan kortinhaltijan henkilöllisyys. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä luottokortin tietoja tallenneta.

Jousto
Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Osamaksu ja saat joustavasti 1-24 kk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %.
Esimerkiksi 300 euron ostos 24 kk maksuajalla maksaa 21,52 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 24 kk:n maksuajalle on 78,86 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €.
Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa.

Jousto Lasku
Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Lasku ja saat 14 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €.

Collector
Maksuaikaa saa automaattisesti, kun tilaa laskulla (osamaksu kuuluu samaan palveluun). Maksuaikaa 36 kuukautta (ennen 24 kk), pienet kertaerät mahdollisia, jolloin ostamisen kynnys madaltuu. 2000€ luottoraja.Collector on kuluttajalle edullinen: laskutusmaksu vain 2,95€. Kuukausikorko 1,6%, vuotuinen korko 19,2% (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).

Postiennakko
Postiennakon voit valita vain puhelintilauksissa, jolloin maksat tilauksen ja toimituskulut Postin toimipisteeseen paketin noudon yhteydessä tai kuljettajalle pankkikortilla paketin saapuessa kotiisi.

TOIMITUSTAPA

Nouto postista (9,00 €)
Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä postista. Katso lähin noutopisteesi.
Postin kotiinkuljetus (15,00 €)
Paketti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan arkisin klo 9-21 välillä.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää.
Tilaustuotteissa pitempi toimitusaika, joka on mainittu tuotetiedoissa.

Mikäli tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse ja sovimme samalla vastaavanlaisen tuotteen toimittamisesta. Mikäli tilattua tuotetta tai vastaavanlaista tuotetta ei ole saatavilla, palautamme maksetun tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

TOIMITUSKULUT

Verkkokaupasta tehtyjen tilausten toimituskulut ovat:

Nouto postista 9,00 €
Postin kotiinkuljetus 15,00 €

Toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä. Vaikka tilauksesi toimitettaisiin useampana lähetyksenä, maksat vain yhdet toimituskulut.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Ethän leikkaa tuotteesta hintatietoja tai muitakaan lappuja irti sovittaessasi tuotetta.
Huomioittehan että mittatilaus tuotteilla, kuten lahkeen lyhennys, ei ole palautusoikeutta.
Palautusoikeus ei koske uima- eikä alusasuja. Palauttaessasi tilauksen kaikki tuotteet emme hyvitä postimaksua.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja lähetä se palautettavien tuotteiden mukana palautusosoitteeseen. Tämä nopeuttaa palautuksen käsittelyä.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus/613930
Mr. Big/Verkkokauppa
Suvantokatu 11
33100 Tampere

Vaihtoa ja palautusta koskevissa asioissa ota yhteyttä myymäläämme:
tampere@mrbig.fi tai puh. 040 4560 471 (ma–pe 10–18, la 10–15).
Puhelun hinta: Normaali matkapuhelinverkon hinta

TOIMITUS ULKOMAILLE

Olethan yhteydessä meihin aina ennen tilausta ulkomaille
tampere@mrbig.fi tai soita +35840 456 0471

ONGELMATILANTEET TOIMITUKSESSA

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan viipymättä ilmoittaa virheestä osoitteeseen jumbo(@)mrbig.fi tai puh. 040 4560 473. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

TIETOSUOJA

Sivuston kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tilastotietoja seurataan yleisellä tasolla. Henkilötietoja kerätään vain erikseen ilmoitettaessa ja ostojen yhteydessä. Mr. Big Oy menettelee sivustolla kerättävien tietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä Suomen lakien edellyttämällä tavalla.

Kerättävät tiedot ja niiden käsittely:

Sivuston käyttämiseen liittyvät tiedot
Mr. Big -verkkokaupan käytöstä kerätään teknistä lokitietoa, ja sitä käytetään verkkokaupan kehittämiseen sekä tilastointiin. Tietoja käsitellään ainoastaan kokonaisuuksina, eivätkä yksittäiseen käyttäjään liittyvät tiedot erotu.
Verkkokaupassa kerättävät henkilötiedot
Verkkokaupassa kysytään rajoitetusti joitakin henkilötietoja. Näitä tietoja käytetään tilausten toimittamiseen. Asiakkaan salliessa tietoja käytettään Mr. Bigin markkinointiviestintään. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä Suomen ulkopuolelle.

Mr. Big Oy ei rekisteröi maksuvälineisiin liittyviä tietoja kuten pankkiyhteystietoja tai luottokorttitietoja.

Verkkokaupassa maksutapahtuma suoritetaan käyttäjän omassa verkkopankissa, ei Mr. Bigin verkkokaupassa. Tiedon siirrossa ja maksuohjelmissa on käytössä SSL (Secure Sockets Layer)-salausjärjestelmä, joka estää tiedon joutumisen vääriin käsiin.

MUUTA

Mr. Big - verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oy Mr. Big Ab pidättää oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Toimitusehdoissa ilmoitetut toimituskulut, -tavat ja -ajat ovat voimassa Suomessa.

Mr. Big on vuonna 1995 perustettu kotimainen isojen ja pitkien miesten vaateliikeketju